Hoogte verstelbare Industriele Bistro tafel met oud eiken tafelblad

Hoogte verstelbare Industriele Bistro tafel met oud eiken tafelblad DT26

Deze industriële bistro tafel heeft een hoogte verstelbaar stalen onderstel dat in eigen werkplaats op maat gemaakt wordt, de tafel is verstelbaar van 75cm naar ca. 119cm hoog. Te gebruiken als lunch/diner tafel (laag) of als bartafel (hoog). Het tafelblad is gemaakt van dun zonverbrand oud eiken (gezaagd uit de buitenkant van oude balken) dat is belijmd op meubelplaat. De buitenste randen zijn gemaakt van massieve planken. Doordat het eikenhout tientallen jaren lang als gevelbekleding in de zon verkleurd is heeft het een prachtige patine gekregen.

Het zonverbrande eiken is constructiehout. Daar waar o.a. oude verbindingen hebben gezeten zitten gaten in de planken. Deze gaten worden opgevuld met houten blokjes van hetzelfde zonverweerde eiken. Zie de foto van een voorbeeld in het rijtje hiernaast.

De maat van de voorbeeld tafel op de foto is 100x100cm.

Tafelblad is vlekvrij behandeld. Andere kleur/finish van hout is bespreekbaar

Klik hier voor meer informatie over onze in hoogte verstelbare tafels

Bent u op zoek naar grote aantallen tafels voor de projectinrichting van een restaurant, café of bistro? Op basis van grote aantallen kunnen wij scherpere prijzen offreren. Stuur een e-mail met uw aanvraag of neem contact met ons op.

Standaard afmetingen:

€ 1.615,00

shop powered by myShop.com

Verhuisbericht

Wij zijn verhuisd naar Beneden-Leeuwen. Klik hier voor het adres »

In hoogte verstelbare tafels

Uniek en in onze werkplaats helemaal met de hand gemaakt van oude industriële poten

meer info »