Werkplaats

In de werkplaats van “Dutch Tribute 69” is grote aandacht voor de eisen waaraan het eindproduct moet voldoen. Alle vintage industriële tafels worden gemaakt van oude fabriek onderstellen en mooie, oude, doorleefde tafelbladen. Het geheel wordt afgewerkt met metaal, waardoor elke tafel een unieke uitstraling krijgt.
De eikenhouten, robuuste tafels worden o.a. samengesteld uit brede, massieve eikenhouten planken die wij zelf in Frankrijk op breedte selecteren. De door ons ontworpen stalen onderstellen voor sommige modellen worden door een gerenommeerd familiebedrijf uit onze directe omgeving speciaal voor ons gemaakt.

Bij ons wordt gezaagd, getimmerd, geschaafd, gelijmd, nagedacht, gerekend, berekend, gelakt, geverfd etc. Kortom, het maken van tafels zoals wij het voor ogen hebben en uitvoeren vereist een vakkundigheid op het gebied van zowel ambachtelijke als moderne technieken. Daarom zijn het vakbekwame mensen die voor “Dutch Tribute 69” handmatig tafels maken. Tafels die geheel voldoen aan de wensen en eisen van de hedendaagse consument.

Het is mogelijk om de oude fabrieksonderstellen te combineren met een tafelblad naar keuze. In onze werkplaats kunnen wij tafelbladen in elke gewenste maat maken. In oud eiken, in rustiek eiken 5cm dik (tot 430cm lang) en tafelbladen van oud hout met een stalen rand afgewerkt. Laat per e-mail weten wat uw wensen zijn en wij informeren u over de mogelijkheden. Brengt u eventueel een bezoek aan onze werkplaats.