Landelijke Woonwinkel Gelderland

Het Authentieke Karakter van Oud Eikenhout

Bij DT-69 geloven we in het gebruik van natuurlijke materialen om warmte en sfeer te creëren. Oud eikenhout is daarbij een prachtig materiaal dat uniek karakter toevoegt aan onze meubelen. Door de natuurlijke veroudering en unieke patina krijgen onze meubels een rustieke uitstraling met een verhaal.

Elk stuk oud eikenhout heeft zijn eigen unieke kenmerken, zoals de natuurlijke scheuren, knoesten en kleurvariaties. Dit geeft onze meubelen een authentieke landelijke charme en brengt de schoonheid van natuurlijk hout naar jouw interieur.

Ovale eiken Kloostertafel gemaakt in Nederland
Landelijke eiken buffetkast op maat verkrijgbaar
Eiken kloostertafel in landelijke stijl op maat gemaakt

In Hoogte Verstelbare Tafels: Landelijke Functionaliteit

Naast de warme uitstraling van oud eikenhout, bieden we bij DT-69 ook meubels met functionele voordelen. Onze in hoogte verstelbare tafels zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Deze tafels kunnen eenvoudig worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Of je nu wilt genieten van een ontspannen ontbijt in een lagere stand of een gezellige bartafel wilt creëren in een hogere stand, de flexibiliteit van onze in hoogte verstelbare tafels past perfect bij een landelijk interieur.

Kloostertafel van oud eikenhout elektrisch in hoogte verstelbaar
Landelijke eikenhouten bartafel met elektrisch verstelbaar mechanisme op accu
Hoogte verstelbare Industriële tafel, Limited Edition NR-25

Ambachtelijke Meubelproductie in Onze Eigen Werkplaats

Bij DT-69 hechten we veel waarde aan ambachtelijk vakmanschap. Al onze meubels worden met liefde en precisie vervaardigd in onze eigen werkplaats.

Door het gebruik van traditionele technieken en de expertise van onze ervaren meubelmakers, kunnen we meubelen van veel hogere kwaliteit leveren dan massaproductie. Elk stuk wordt met zorg behandeld en afgewerkt, waardoor onze meubelen niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook duurzaam en functioneel zijn.

Ontdek Authentiek Landelijk Wonen bij DT-69

Laat je inspireren door de warmte en authenticiteit van onze meubelen en ontdek de vele mogelijkheden die in hoogte verstelbare tafels bieden. Geniet van de ambachtelijke meubelproductie die onze meubelen onderscheidt van de massa en investeer in kwaliteit die lang meegaat.

Landelijke meubels:

Of kom langs in onze showroom. Klik op contact om onze openingstijden te bekijken.

Menu