In hoogte verstelbare tafels

Hoogte verstelbare tafel - glazen blad - industrieel
Hoogte verstelbare Industriële tafel, gietijzeren onderstel - Limited Edition NR-025
Hoogte verstelbare Industriële tafel oud eiken tafelblad, DT03-industrieel
Hoogte verstelbare Industriele Bistro tafel met oud eiken tafelblad DT26

In hoogte verstelbare industriële tafels – opdraai tafel

Erg trots zijn we op onze in hoogte verstelbare tafels! Ze worden in onze werkplaats helemaal met de hand gemaakt van gietijzeren industriële poten. Het opdraaisysteem is door ons zelf ontwikkeld, de tafels zijn super stabiel, ook in de hoogste stand. Per tafel wordt een speciaal ontwerp gemaakt met een tafelblad naar keuze, waardoor elke tafel anders en dus uniek is!

Speciale wensen qua maten en uitvoering zijn bespreekbaar. In onze werkplaats kunnen wij de onderstellen combineren met tafelbladen in iedere maat, in oud eiken, in rustiek eiken 4,5 cm dik (tot 430cm lang) en tafelbladen van notenhout. Laat per e-mail weten wat uw wensen zijn, dan informeren wij u over de mogelijkheden. Wilt u een bezoek brengen aan onze werkplaats? U bent van harte welkom.

Eettafel hoogte verstelbaar sfeer industrieel
In hoogte verstelbare industriële bureau tafel met 5cm zonverbrand oud eiken blad en gietijzeren onderstel
zit-sta tafel - industrieel - hoogte verstelbare Industriële tafel
Eiken tafel in hoogte verstelbaar - opdraai tafel

Bureau/schrijf tafel

Medewerkers moeten overal kunnen werken, dat is de visie van de organisatie van morgen. Niet meer gebonden zijn aan één werkplek is een belangrijk gevolg daarvan. In het kantoor van morgen zijn ruimtes multifunctioneel en worden werkplekken gedeeld.

Onze verstelbare tafels zijn ideaal voor dit soort werkplekken: ze zijn op hoogte instelbaar, vérstelbaar of zelfs elektrisch te bedienen en kunnen op elk moment aan de gebruiker worden aangepast. Daarnaast zijn ze te verhogen tot een prettige stahoogte. Staand werken is goed voor de rug en bevordert de dynamiek op kantoor. Bovendien hebben DT69-tafels een prachtig design en een ambachtelijke uitstraling.

Hoogste stand tussen 110cm & 116cm, afhankelijk uitvoering/model tafel. Laagste stand tussen 74cm & 78cm, afhankelijk uitvoering tafelblad en model tafel.

Vergadertafel / Presentatietafel / Ontmoetingstafel

Staand vergaderen:
Het staan op zich is een actieve houding en staand vergaderen is een dynamisch, leuk en gezond alternatief voor de ‘lange zit’.
■ Het levert een hogere productiviteit op: het blijkt dat staande vergaderingen sneller verlopen;
■ Een betere concentratie en minder afleiding;
■ Creativiteit wordt bevorderd;
■ Door een actieve houding laat men meer non-verbale communicatie zien. Hierdoor wordt de conversatie completer en kan men elkaars standpunten beter interpreteren.

Lage stand van onze zit-sta tafels:
Ontmoeting met klanten, presentaties etc.
Voor bijvoorbeeld een gesprek met klanten kan de tafel op normale tafelhoogte gezet worden en kan er in een ontspannen sfeer aan de tafel plaats genomen worden. Maar ook voor een presenstatie van producten kan het wenselijk zijn de tafel op hoogte aan te passen.

Onze verstelbare tafels zijn ideaal om zowel als vergadertafel, presentatietafel en ontmoetingstafel te gebruiken: ze zijn ruimtebesparend (drie in één) en kunnen al naar gelang de functionele behoefte op elk moment eenvoudig worden aangepast want ze zijn op hoogte instelbaar, vérstelbaar of zelfs elektrisch te bedienen. Bovendien hebben DT69-tafels een prachtig design en een ambachtelijke uitstraling.

robuuste hoogte verstelbare Industriële tafel, oud eiken tafelblad - Gietijzeren onderstel
hoogte verstelbare tafel met 7cm oud eiken blad - industrieel design
Ronde in hoogte verstelbare tafel industrieel, oud eiken tafelblad 5cm dik
Eettafel hoogte verstelbaar industrieel met 5cm zonverbrand oud eiken blad
hoogte verstelbare tafel met oud gietijzeren onderstel - industrieel
tafel in hoogte verstelbaar met oud onderstel - oud eiken tafelblad - industrieel
Industriële eetkamertafel hoogte verstelbaar - 7 cm massief oud eiken tafelblad
In hoogte verstelbare tafel - notenhout

Eetkamer / Bar tafel

De stoere industriële opdraai tafels hebben een gietijzer in hoogte verstelbaar fabrieksonderstel. Speciale wensen qua maten en uitvoering zijn bespreekbaar. In onze werkplaats kunnen wij de onderstellen in iedere maat maken en combineren met tafelbladen van oud eiken, rustiek eiken 4,5 cm dik (tot 430cm lang), notenhout en tafelbladen van glas.

 

Hoogste stand tussen 110cm & 116cm, afhankelijk uitvoering/model tafel. Laagste stand tussen 74cm & 78cm, afhankelijk uitvoering tafelblad en model tafel. Te gebruiken als eetkamertafel (laag) of met barstoelen (hoog)

Producten

Menu