Klik hier voor de algemene  voorwaarden.


Herroepingsrecht / retourrecht

Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Mocht u toch uw bestelling willen annuleren, dan kunt u aanspraak maken op uw herroepingsrecht / retourrecht, binnen 14 dagen vanaf de dag van levering. Het herroepingsrecht is alleen van toepassing op voorraadproducten, niet op maatwerkbestellingen. Maatwerkbestellingen worden namelijk vervaardigd en geleverd volgens de specificaties van de consument en/of worden vervaardigd op basis van een individuele keuze van de consument, en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is tevens uitsluitend van toepassing voor bestellingen direct via de webshop, zonder bezoek aan onze showroom.

Indien u aanspraak wil maken op uw herroepingsrecht, vragen wij u een e-mail te sturen naar info@dt-69.nl met vermelding van uw ordernummer. U dient de retourproducten onbeschadigd en goed verpakt in de originele verpakking aan ons retour te leveren.
Indien nodig kunnen wij het retourtransport uitvoeren; de transportkosten binnen Nederland à € 125,00 worden in dat geval verrekend met het retour te storten bedrag.

De retour-transportkosten binnen België zijn afhankelijk van het adres: hiervoor houden wij de bruto-bezorgkosten (onze kosten) van de desbetreffende geldende postcode aan: Klik hier om de bruto bezorgkosten per postcode te bekijken. Deze bruto-bezorgkosten worden in dat geval verrekend met het retour te storten bedrag.


 

  • Levering en plaatsing van meubels in Nederland en België is mogelijk. De hoogte van de bezorgkosten zijn afhankelijk van de locatie en het te leveren artikel. Klik hier voor meer informatie over bezorginformatie
  • De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW
  • Alle informatie en prijzen op de site en op de orderbevestigingen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, fouten, typefouten en vergissingen.
  • Het is mogelijk dat de getoonde foto’s op onze website enige kleurafwijkingen ten opzichte van de originele meubels vertonen.
  • Aanbiedingen dienen opgehaald te worden. Eventuele bezorging tegen meerprijs.
Menu