Onze projecten

Het maken van tafels voor commerciële doeleinden past perfect in onze werkwijze: wij beschikken over een grote productiecapaciteit en kunnen alles maken, ook andere modellen dan op de website afgebeeld staan.

Daarnaast bieden wij een goede kwaliteit/prijs verhouding. Eventueel geven wij advies, want tafels voor projecten moeten voldoen aan zeer speciale eisen zoals afwijkende maten en kleuren, een zakelijke of juist een sfeervolle uitstraling, een onbewerkt dan wel een met projectlak behandeld tafelblad, etc. etc.

Elke speciale wens hiertoe is bespreekbaar, het uitvoeren van de opdracht schept voldoening en het uiteindelijke resultaat is steeds tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. En, last but not least: onze prijzen op de site zijn inclusief 21% BTW. Voor bedrijven die beschikken over een BTW-nummer wordt een BTW factuur opgesteld.

(H)EERLIJK ANDERS | kookschool

6 “in hoogte verstelbare” tafels t.b.v. kookschool. 

De tafels zijn bedoeld voor de kookschool. Ze zijn in hoogte verstelbaar, zodat elke doelgroep (kinderen, bedrijven en particulieren) eraan kan werken én eten.

Bekijk project

Timberland Londen

Bluegroup retail Winkel & kantoor inrichting

De Bluegroup retail heeft voor de winkelinrichting van Timberland Store in Oxford street Londen gekozen voor het “in hoogte verstelbaar” onderstel

Bekijk project

Restaurant Côte Belge

Côte Belge heeft voor de inrichting van het restaurant gekozen voor 2 “in hoogte verstelbare” tafels en een 4 meter lange industriële tafel.

Bekijk project

LOODS10 | Oudewater

LOODS10 heeft voor de inrichting van de verschillende vergaderzalen gekozen voor 1 “in hoogte verstelbare” tafel van L420 x B160 en diverse vaste industriële tafels.

Bekijk project

Het Vleespannetje

Het Vleespannetje heeft voor het kantoor een inrichting met een industriële look gekozen.
Voor de tafels en bureaus is gebruik gemaakt van gietijzeren en stalen onderstellen gecombineerd met bladen van zonverbrand oud eikenhout

Bekijk project
Menu